Tuotteet‪» Kotiin‪» Makuuhuone‪» Sängyt 100% luonnonmateriaalit‪»

Uneni Diamond Natura Continental jenkkisänky 160x200cm

Uneni Diamond Natura Continental jenkkisänky 160x200cm

Uneni Diamond Natura Continental jenkkisänky 160x200cm
Uneni Diamond Natura Continental jenkkisänky 160x200cm

Hinta
11051.00 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Verhoilu
Annala Kehrä-Puuvilla 10 Ruskea
Annala Kehrä-Puuvilla 100 Musta
Annala Kehrä-Puuvilla 113 Harmaa
Annala Kehrä-Puuvilla V191 Beige


Sijauspatja
Ei sijauspatjaa
Uneni 100% Natural latex sijauspatja +2 023,00 €
Uneni Villa sijauspatja +2 294,00 €


Tuntuma
Hard/Hard
Medium/Hard
Medium/Medium
Soft/Hard
Soft/Medium
Soft/Soft


Jalat ja puukehä
Lakattu koivu
Musta
Pähkinä
Valkoinen
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Arviolta 21 - 45 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Uneni Diamond on Suomessa valmistettu premium-luokan jenkkisänky. Diamond valmistetaan huippulaadukkaista materiaaleista 100 % käsityönä.

Huippulaadukkaista materiaaleista valmistettu aktiivipussijousitettu Diamond -sarjan jenkkisänky on osa laadukasta ja arvostettua Uneni by Pauli Jämsén -sarjan tuoteperhettä. Sängyn erittäin laadukas vyöhykkeetön jousisto takaa ergonomisen ja mukavan asennon jokaiselle nukkujalle.

Uneni Diamond Natura Continental jenkkisänky on kotimainen käsityönä valmistettu tuote.

Voit räätälöidä yksilöllisen ilmeen sängylle eri kangas- ja jalkavaihtoehdoista.

Sängyn hintaan kuuluu 10 cm korkeat jalat, alakehä sekä kuljetus kaikkialle Suomessa. Voit halutessasi valita sänkyyn myös sijauspatjan omien mieltymystesi mukaan.

Korkealaatuisen ja erittäin herkän kolmikerroksisen aktiivijousen ansioista sinun ei enää tarvitse valita patjan kovuusastetta painoluokan mukaan. Voit valita sängyn täysin omien mieltymystesi mukaan, sillä laadukas jousisto toimii nukkujan alla aina oikein.

Jenkkisängyssä ei myöskään ole vaahtomuovilla tuettuja reunoja. Vaahtomuoviset reunat on korvattu teräskehyksellä, johon jokainen jousi sidotaan erikseen käsityönä.  Kehyksen ansiosta jousisto kattaa koko sängyn pinta-alan ja reuna on erittäin tukeva sekä kestävä. Reunan ansiosta sänkyyn siirtyminen ja siitä poistuminen on helpompaa sekä turvallisempaa. Teräskehätuenta löytyy Diamond jenkkisängyssä sekä alapatjoista että jenkkipatjasta. Jenkkipatja on läpiommeltu napittamalla ja eri materiaalikerrokset kiinnittyvät toisiinsa ilman liimapintoja.

Jousikenttä on tuettu jokaisesta kulmastaan Jurvan Jousen valmistamilla erikoisjousilla jotka takaavat sängyn ryhdikkään ulkoasun säilymisen vuosikymmeniksi eteenpäin.

Tuotteen valmistuksessa ei käytetä lainkaan vaahtomuovia eikä tasopinnoissa ole liimauksia, sen sijaan pehmustemateriaalit on kiinnitetty käsin sitoen. Tämän ansiosta rakenne on täysin hengittävä, toisin kuin vaahtomuovilla reunustetuissa ja päällystetyissä sängyissä.

Diamond Natura on valmistettu 100% luonnonmateriaaleista. Diamond -sarjassa jousen reunassa ja pinnassa oleva Cirrus 600®-kuituvanu on vaihdettu villaan. Verhoilukankaaksi on valittu Annalan kangaskutomon Kehrä-Puuvilla kangas.

Sijauspatjavaihtoehdot:

100% Natural Latex: Natural Latex sijauspatjalla saat sänkyysi markkinoiden ylellisimmän pintapehmeyden. Ekologinen luonnonkumi eriytetään kumipuusta täysin luonnollisin tavoin. Luonnonkumipetauspatjoissamme ei ole synteettisiä jatkeaineita.

Sijauspatjan päällinen on valmistettu 85% puuvillaa ja 15% villaa. Sijauspatjan kokonaispaksuus n. 9cm. Sijauspatjan pintaan on kuohkeuden lisäämiseksi tikattu 100% villavanukerros jonka alla on 100% puuvillakangas. Villa on luonnollisesti antibakteerinen ja siinä on jopa 2000 kertaa vähemmän bakteerikasvua kuin synteettisissä kuiduissa.

Villa: Villa petauspatjalla saat sänkyysi markkinoiden jämäkimmän pintatuntuman. Villasijauspatja on äärimmäisen kestävä ja painuu ajan kanssa tiiviimmäksi kerrokseksi lisäten ja parantaen pintajämäkkyyttä ajan myötä. Villasijauspatja on kaikista markkinoilla olevista sijauspatjoista parhaiten hengittävä. Sijauspatjan kokonaispaksuus uutena n. 10cm.

Sijauspatjan päällinen on valmistettu 85% puuvillaa ja 15% villaa. Sijauspatjan pintaan on kuohkeuden lisäämiseksi tikattu 100% villavanukerros jonka alla on 100% puuvillakangas. Villa on luonnollisesti antibakteerinen ja siinä on jopa 2000 kertaa vähemmän bakteerikasvua kuin synteettisissä kuiduissa.

 

Luonnonkuitu verhoilu: Annalan kangaskutomon Kehrä-Puuvilla verhoilukangas

100% Luonnonkuidusta valmistettu kotimainen verhoilukangas. Soveltuu myös julkitilan kalusteisiin.

HANKAUKSENKESTO: 50.000 martindale

PALOLUOKITUS: EN 1021-part 1, (SL1)

KOOSTUMUS: Loimi 100% CO, Pinta 100% WO

Rakenne:

100% luonnonmateriaalit
Massiivipuurunko, takuu 25 vuotta. Valmistettu oksattomasta suomalaisesta männystä
Patjan korkeus ilman jalkoja 36 cm
Jalkojen korkeus 10 cm. Useita värejä
Villahuopa
Markkinoiden paras kolmikerroksinen aktiivijousitus
Jousen väsymättömyys-, katkeamattomuus- ja irtoamattomuustakuu 25 vuotta
Hengittävä, allergiaystävällinen villa
Teräskehyksellä vahvistettu patjan reunus
Verhoilukangas
Valitsemasi sijauspatja

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 1600 x 2000 x 1000 mm.


Paino
140 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti