Tuotteet‪» Kotiin‪» Makuuhuone‪» Sängyt 100% luonnonmateriaalit‪»

Uneni Family Natura parisänkypaketti 160x200cm

Uneni Family Natura parisänkypaketti 160x200cm

Uneni Family Natura parisänkypaketti 160x200cm
Uneni Family Natura parisänkypaketti 160x200cm

Hinta
5234.00 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Verhoilu
Annala Kehrä-Puuvilla 10 Ruskea
Annala Kehrä-Puuvilla 100 Musta
Annala Kehrä-Puuvilla 113 Harmaa
Annala Kehrä-Puuvilla V191 Beige


Sijauspatja
Ei sijauspatjaa
Uneni 100% Natural latex sijauspatja +2 023,00 €
Uneni Villa sijauspatja +2 294,00 €


Tuntuma
Hard/Hard
Medium/Hard
Medium/Medium


Jalat ja puukehä
Lakattu koivu
Musta
Pähkinä
Valkoinen
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Arviolta 21 - 45 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Huippulaadukkaista materiaaleista valmistettu kevyempi pussijousitettu premium- sänky.

Huippulaadukkaista materiaaleista valmistettu kevyempi pussijousitettu Uneni Family -sarjan parisänky on osa laadukasta ja arvostettua Uneni by Pauli Jämsén -sarjan tuoteperhettä. Sängyn erittäin laadukas vyöhykkeetön jousisto takaa ergonomisen ja mukavan asennon jokaiselle nukkujalle.

Uneni Family -parisänky on kotimainen käsityönä valmistettu tuote.

Voit räätälöidä yksilöllisen ilmeen sängylle eri kangas- ja jalkavaihtoehdoista.

Sängyn hintaan kuuluu 20 cm korkeat jalat sekä kuljetus kaikkialle Suomessa. Voit halutessasi valita sänkyyn myös sijauspatjan omien mieltymystesi mukaan.

Korkealaatuisen ja erittäin herkän aktiivijousen ansioista sinun ei enää tarvitse valita patjan kovuusastetta painoluokan mukaan. Voit valita sängyn täysin omien mieltymystesi mukaan, sillä laadukas jousisto toimii nukkujan alla aina oikein.

Runkosängyssä ei myöskään ole vaahtomuovilla tuettuja reunoja. Vaahtomuoviset reunat on korvattu teräskehyksellä, johon jokainen jousi sidotaan erikseen käsityönä.  Kehyksen ansiosta jousisto kattaa koko sängyn pinta-alan ja reuna on erittäin tukeva sekä kestävä. Reunan ansiosta sänkyyn siirtyminen ja siitä poistuminen on helpompaa sekä turvallisempaa.

Jousikenttä on tuettu jokaisesta kulmastaan Jurvan-teräksen valmistamilla erikoisjousilla jotka takaavat sängyn ryhdikkään ulkoasun säilymisen vuosikymmeniksi eteenpäin.

Tuotteen valmistuksessa ei käytetä yhtään vaahtomuovia. Tämän ansiosta rakenne on täysin hengittävä, toisin kuin vaahtomuovilla reunustetuissa ja päällystetyissä sängyissä.

Valmistettu 100% luonnon materiaaleista. Jousen reunassa ja pinnassa oleva Cirrus 600®-kuituvanu vaihdetaan villaan. Verhoilukankaaksi on valittu Annalan kangaskutomon Kehrä-Puuvilla kangas.

100% Natural Latex: Natural Latex sijauspatjalla saat sänkyysi markkinoiden ylellisimmän pintapehmeyden. Ekologinen luonnonkumi eriytetään kumipuusta täysin luonnollisin tavoin. Luonnonkumipetauspatjoissamme ei ole synteettisiä jatkeaineita.

Sijauspatjan päällinen on valmistettu 85% puuvillaa ja 15% villaa. Sijauspatjan kokonaispaksuus n. 9cm. Sijauspatjan pintaan on kuohkeuden lisäämiseksi tikattu 100% villavanukerros jonka alla on 100% puuvillakangas. Villa on luonnollisesti antibakteerinen ja siinä on jopa 2000 kertaa vähemmän bakteerikasvua kuin synteettisissä kuiduissa.

Villa: Villa petauspatjalla saat sänkyysi markkinoiden jämäkimmän pintatuntuman. Villasijauspatja on äärimmäisen kestävä ja painuu ajan kanssa tiiviimmäksi kerrokseksi lisäten ja parantaen pintajämäkkyyttä ajan myötä. Villasijauspatja on kaikista markkinoilla olevista sijauspatjoista parhaiten hengittävä. Sijauspatjan kokonaispaksuus uutena n. 10cm.

Sijauspatjan päällinen on valmistettu 85% puuvillaa ja 15% villaa. Sijauspatjan pintaan on kuohkeuden lisäämiseksi tikattu 100% villavanukerros jonka alla on 100% puuvillakangas. Villa on luonnollisesti antibakteerinen ja siinä on jopa 2000 kertaa vähemmän bakteerikasvua kuin synteettisissä kuiduissa.

Rakenne:

Massiivipuurunko, takuu 25 vuotta. Valmistettu oksattomasta Suomalaisesta männystä.
Patjan korkeus ilman jalkoja 36 cm.
Jalkojen korkeus 20 cm. Useita värejä.
Huopakangas.
Markkinoiden paras aktiivijousitus.
Jousen katkeamattomuus- ja irtoamattomuustakuu 25 vuotta.
Hengittävä villa.
Teräskehyksellä vahvistettu patjan reunus.
Verhoilukangas
Valitsemasi sijauspatja

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 800 x 2000 x 720 mm.


Paino
120 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti