Tuotteet‪» Kotiin‪» Makuuhuone‪» Petauspatjat‪» Uneni petauspatjat‪» 180cm petauspatjat‪»

Uneni 180X200X9cm luonnonkumi sijauspatja

Uneni 180X200X9cm luonnonkumi sijauspatja


Hinta
2 050,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 21 - 45 vrk.
Myymälä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl

Saatavuus
Arviolta 21 - 45 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

100% Natural Latex: Dunlop Natural Latex sijauspatjalla saat sänkyysi markkinoiden ylellisimmän pintapehmeyden. Dunlop on ekologisin luonnonkumilaatu ja se eriytetään kumipuusta täysin luonnollisin tavoin. Luonnonkumipetauspatjoissamme ei ole synteettisiä jatkeaineita. 

Sijauspatjan kangas on Tencel ™ kuitua johon on tikattu kuohkeuden lisäämiseksi kerros Cirrus kuituvanua. Sijauspatjan kokonaispaksuus on n. 10cm.

Tencel ™ on yksi ympäristöystävällisimmistä tekstiileistä. Se tulee suoraan luonnosta uuttamalla FSC-sertifioidusta selluloosasta kestävän metsänhoidon keinoin. Tencelillä on monia villan hyviä ominaisuuksia. Kuitu on kestävä, mutta samalla pehmeä ja kevyt. Lisäksi se on hyvin elastinen ja joustava. Sileä pinta tuntuu pehmeämmältä ihoa vasten kuten villa, puuvilla tai silkki.

Tencel™ -kuidut kuljettavat kosteutta erittäin hyvin ja imevät 50 prosenttia enemmän kosteutta kuin puuvilla.

Materiaali hengittää myös hyvin, kuivuu nopeasti eikä rypisty herkästi. Kuten villa, Tencel™ on luonnollisesti antibakteerinen ja siinä on jopa 2000 kertaa vähemmän bakteerikasvua kuin synteettisissä kuiduissa. 

Luonnonkumilaadut:

Markkinoilla on kahta eri 100% luonnonkumilaatua. Dunlop ja Talalaya.

Dunlop-latex on tiiviimpi ja joustavampi ja se valmistetaan vähemmän luontoa kuormittavalla valmistustekniikalla. Luonnonkumi valutetaan muottiin joka siirretään kuljetushihnalla vulkanointiuuniin. Vulkanoinnin jälkeen luonnonkumi poistetaan muotista ja pestään kauttaaltaan. Materiaalin tiivis koostumus lisää sen käyttöikää ja kantavuutta. Dunlop-luonnonkumilaaduilla saavutetaan pehmeä mutta erittäin hyvin kantava tuntuma.

Talalaya-latex on vaahdotettua luonnonkumia jonka valmistamisessa tarvitaan enemmän energiaa kuin Dunlopin. Talalayan valmistamiseen käytetään n. 50% vähemmän luonnonkumia kuin Dunlop-latexin. Kuten Dunlop-lateksin valmistuksessa, Talalaya- latexin valmistamisessa luonnonkumi valutetaan muottiin. Muottia ei kuitenkaan täytetä kuin 50% tilavuuteensa. Tämän jälkeen muotti suljetaan ja alipaineistetaan. Alipaineistus saa luonnonkumin laajenemaan ja täyttämään koko muotin. Laajentunut luonnonkumimassa jäädytetään ja hiilihapotetaan jonka jälkeen muotti siiretään vulkanointi-uuniin. Vulkanoinnin jälkeen luonnonkumi poistetaan muotista ja pestään kauttaaltaan.

Talalaya-latex laadun tuntuma on ponnahtavampi kuin Dunlop laadun.

Molemmista luonnonkumilaaduista voidaan valmistaa eri kovuusasteisia tuotteita, eikä kummassakaan käytetä synteettisiä jatkeaineita.

 

Uneni- sarjaan valittu Dunlop laatu takaa kestävän ja miellyttävän pehmeän kantavuuden ekologisesti ystävällisemmällä valmistusprosessilla.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 1800 x 2000 x 100 mm.


Paino
80 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki